Impact Magazine over AI

dinsdag 30 januari 2024 | Hogeschool van Amsterdam

De Hogeschool van Amsterdam (HvA) heeft de derde editie van het Impact Magazine uitgebracht, waarin het Centre of Expertise Applied AI centraal staat, samenwerkingspartner van RAAIT. In deze editie draait het om AI en digitalisering, en gaat het magazine dieper in op wat de razendsnelle ontwikkeling van deze technologie voor onze maatschappij kan betekenen.

Daarnaast zoomt het Impact Magazine in op de verantwoorde ontwikkeling van AI en geeft het impactmakers een podium. Zo spreken Ivar Timmer (onderzoekscoƶrdinator van het Legal Tech Lab, HvA) en Wilco Verdoold (docent-onderzoeker bij de opleiding Commerciƫle Economie, HvA) over het nieuwe AI-landschap waar studenten, docenten en beroepsprofessionals doorheen moeten navigeren. Maar hoe doe je dat en welke middelen kun je hiervoor inzetten?

Ook geeft het Impact Magazine lezers een diepgaande kijk op de snel veranderende en complexe wereld van generatieve AI. Hoe maak je studenten bijvoorbeeld AI-ready en voorkom je dat ze na hun afstuderen weer terug de schoolbanken in moeten? Lees deze editie nu via Impact Magazine | HvA