Laden Evenementen

DDMA Workshop Generative AI

13 december 2023 @ 14:00 - 18:00
Retail

Op dit moment is het limiet van het aantal deelnemers bereikt. Wil je een plekje op de wachtlijst? Mail dan naar elkewillemsen@ddma.nl

Ontdek de (on)mogelijkheden van AI voor je marketingcampagnes

Ben je als marketeer vaak betrokken bij het opstellen, uitvoeren of managen van creatieve (campagne) briefings? En onderzoek je graag of en hoe je Generative AI in kan zetten om je werk beter of gemakkelijker te maken? Dan is deze inspirerende workshop iets voor jou!

Tijdens deze workshop, georganiseerd door de DDMA Commissies AI en Creative, laten we je kennismaken met de mogelijkheden van generatieve AI-tools. We doen inspiratie op en duiken dieper in ChatGPT en DALL-E, bespreken waar de grenzen van deze tools liggen en waar je op kan letten om effectief en verantwoord gebruik te maken van AI-technologie.

Je gaat vooral zelf aan de slag. Aan de hand van een opdracht ontwikkel je een strategisch creatief campagne-idee en beeldmateriaal met behulp van generatieve AI. Hierbij bespreken we wat de inzet van AI kan betekenen voor je gebruikersonderzoek, of je er creatieve en strategische inzichten mee kan opdoen en hoe je dit alles verifieert en test. En dat in nog geen 4 uur.

De workshop wordt geleid door experts op het gebied van AI, creatie en wetgeving, zodat alle facetten rondom Generative AI en Large Language Models aan bod komen. Aan het eind ga je naar huis met een beter begrip van Generative AI en de (on)mogelijkheden ervan voor jouw marketingstrategieën.

Deel dit evenement

  • Dit evenement is voorbij.

Gegevens

Datum:
13 december 2023
Tijd:
14:00 - 18:00
Kosten:
€200
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,
Site:
https://ddma.nl/event/ddma-workshop-generative-ai-ontdek-de-mogelijkheden-van-ai-voor-je-marketingcampagnes/?utm_medium=email

Locatie

DDMA
WG-plein 185
Amsterdam, 1054 SC Nederland
+ Google Maps
Telefoon
0204528413
Bekijk de site van Locatie

Organisator

DDMA
Telefoon
0204528413
E-mail
info@ddma.nl
Bekijk de site van Organisator